Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

Avui es fa la darrera passejada per a la gent gran del curs

Una quarantena de persones participen avui a la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran del curs 2018-2019, organitzat per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. La sortida d’avui es fa als termes municipals de Santpedor, Manresa i Sant Iscle de Bages.

Amb aquesta passejada finalitzen les sortides iniciades al mes de novembre de l’any passat. Aquesta temporada, la gent gran de la Llagosta ha visitat els municipis de Centelles, al novembre; Pineda de Mar, al mes de febrer; i Torrelles de Llobregat, a l’abril. La passejada de la Llagosta es va fer al març. Una mitjana de cinquanta persones de la nostra localitat han participat en cada una de les excursions.

Publicitat

Publicitat