Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

L’HC Vallag s’estrena amb derrota a la fase final contra la Salle Montcada B (26-27)

L’HC Vallag va perdre diumenge el primer partit de la fase final de la Tercera Catalana contra la Salle Montcada B per 26 a 27. L’equip de la localitat veïna, que dirigeix el llagostenc Javier Córdoba, va ser millor a la segona part perquè va arribar a posar-se amb quatre gols d’avantatge. El Vallag va saber reaccionar i va capgirar l’electrònic, però al tram final la Salle Montcada B va demostrar estar més encertada de cara el gol.

El Vallag ocupa el quart lloc amb quatre punts de la fase final de la Tercera Catalana. El proper partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Sant Esteve de Palautordera, que és segon amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat