Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo guanya 18 medalles en el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví a la Llagosta

L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta ha sumat 18 medalles en el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví. El català va tenir lloc dissabte al CEM El Turó amb més de mig miler de participants.

L’entitat llagostenca va aconseguir 12 medalles en la categoria benjamí, amb tres ors, tres plates i sis bronzes. Pel que fa en aleví, van sumar sis bronzes. “Estem satisfets amb les 18 medalles. Potser hi podríem haver sumat més en categoria aleví… tot i això ha estat un campionat positiu”, valora un dels responsables de l’AE Karate-Judo la Llagosta, Joan Carles Cerrudo.

El campionat català va estar organitzar conjuntament entre l’entitat llagostenca i la Federació Catalana de Judo.

Publicitat

Publicitat