La Llagosta acull l’acte comarcal previ al Congrés de la Gent Gran de Catalunya

0
115

La Llagosta ha acollit avui l’acte precongressual del Vallès Orental previ a la celebració del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran el 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages.

L’acte forma part de la fase participativa per recollir les aportacions de les persones grans d’arreu de Catalunya. A la Llagosta s’han reunit diverses persones de la nostra comarca, entre elles representants de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta. Al Congrés es tractaran dues ponències, una sobre el present de les persones grans: drets i deures, i una altra amb el nom de Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment.

La inauguració del precongrés a la nostra comarca ha anat a càrrec de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el president del Consell Comarcal, David Ricart; la representant del Consell Consultiu de la Gent Gran al Vallès, Magda Bes; i la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de la Llagosta, Antonia Illescas. També ha assistit un tècnic de l’Oficina de la Gent Gran Activa de la Generalitat, Agustí Cerdan, que coordinava l’acte.

Publicitat