El CD la Concòrdia ja és campió de lliga i jugarà el play-off d’ascens

0
88

El Club Deportivo la Concòrdia es va proclamar dissabte campió de lliga després de guanyar a la pista de l’Avenida Alagón i de l’empat entre l’Eixample i el Xaloc d’Alacant. Encara falta una jornada per finalitzar la fase regular al grup 2 de la Segona Divisió espanyola, però les llagostenques ja s’han assegurat la seva participació al play-off per pujar a la màxima categoria del futbol sala femení.

La Concòrdia va ser molt superior dissabte al cuer, l’Avenida Alagón, i el va superar per 0 a 7. Cris, Villa i Alba va marcar dos gols cadascuna i Sonia Blanco, un. Aquest resultat combinat amb l’empat entre l’Eixample i el Xaloc d’Alacant (3-3) li dona el títol de lliga a les jugadores que entrena Dani Mosteiro. Dissabte, a les 18 hores, la Concòrdia rebrà la visita de l’Eixample i dilluns coneixerà el seu rival en la lluita per pujar de categoria.

Publicitat