Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Avenida Alagón – CD la Concòrdia
A falta de dues jornades per acabar la fase regular, la Concòrdia manté la primera posició amb dos punts més que el Xaloc d’Alacant i cinc més que l’Eixample. Demà dissabte, les llagostenques jugaran a la pista del cuer, l’Avenida Alagón, i ja podrien assegurar-se matemàticament la seva participació al play-off d’ascens i, fins i tot, la primera posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola, ja que els seus dos principals rivals s’enfronten entre ells.

Betània Patmos FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense jugarà l’últim partit de la Lliga Nacional de la temporada diumenge a la pista del Betània Patmos, que és setè amb 37 punts. Els llagostencs són novens amb 24 punts.

HANDBOL
HC Vallag – La Salle Montcada B
L’HC Vallag iniciarà diumenge la fase final de la Tercera Catalana amb quatre punts després d’acabar en segon lloc a la fase regular. La fase final la juguen els tres millors equips classificats als grups A i B de la Tercera Catalana. La primera jornada del Vallag tindrà lloc diumenge a les 12.45 h contra la Salle Montcada B al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol – Fornells
El Joventut Handbol la Llagosta està ja immers en la fase de promoció d’ascens després d’acabar la setmana passada la fase regular. Per tal d’assolir l’ascens, el conjunt de la nostra localitat haurà de superar dues eliminatòries a doble partit. La primera ronda comença demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo (20.30 h) contra el cinquè del grup B, el Fornells. En cas de superar la primera eliminatòria, el Joventut Handbol es veuria les cares en una segona ronda contra el guanyador del Manyanet B – Esplugues C.

JUDO
Més de mig miler d’infants participaran al Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que tindrà lloc demà dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó. El campionat està organitzat per l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta i la Federació Catalana de Judo.

FUTBOL
Alella – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 49 punts. El proper partit del Viejas Glorias serà demà dissabte al camp de l’Alella, que és tercer amb 62 punts.

Publicitat

Publicitat