Alberto Segura guanya el Campionat d’Espanya juvenil de futbol sala amb Catalunya

0
72

El llagostenc Alberto Segura és campió d’Espanya juvenil de futbol sala amb la selecció catalana de la Federació Catalana de Futbol Sala. El campionat, organitzat per la Confederación Nacional de Fútbol Sala, va tenir lloc el cap de setmana a Lleó i Catalunya va imposar-se contra Galícia a la final 5 a 4.

Segura, que juga de porter i milita al juvenil del Fútbol Sala Unión Llagostense, ha estat convocat amb Catalunya per primera vegada. “Estic molt content perquè mai abans havia anat amb la selecció i ha estat una gran experiència”, admet Alberto Segura, que recorda una final molt igualada: “hi havia molta intensitat i al tram final vam saber defensar el 5 a 4 al nostre favor”.

El llagostenc, de 18 anys, va començar a jugar a futbol sala a les activitats extraescolars de l’Escola Les Planes amb 11 anys. Posteriorment va participar també en un equip de l’Institut Marina fins que va militar dues temporades al CD la Concòrdia i des de fa quatre anys pertany al FS Unión Llagostense.

Publicitat