Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre fa un balanç positiu del seu primer drama

Balanç positiu del primer drama que Nanocosmos Teatre ha posat en escena. El grup amateur de la nostra localitat s’ha endinsat aquest cap de setmana en un gènere que no havia tocat fins ara. L’experiència viscuda ha estat bastant positiva.

Nanocosmos Teatre va interpretar una adaptació de l’obra La herida del tiempo, del dramaturg britànic John Boynton Priestley, sota la direcció de Carme Vilar. Es tracta d’una peça de tres actes, estrenada el 1937. Nanocosmos va fer dues representacions al Centre Cultural, dissabte i diumenge. Dissabte, la platea va estar gairebé plena, mentre que diumenge hi va haver mitja entrada.

Una de les actrius de Nanosomos Teatre, Estefanía Escobar, s’ha mostrat molt contenta, “ja que ha estat un treball diferent per a nosaltres, al públic els hi ha agradat el canvi de registre”. El grup llagotenc havia fet fins ara comèdia, “on ens trobem molt còmedes”, ha dit Escobar “però el drama ha estat un procés d’aprenentatge”.

A més de la interpretació, el públic va comentar molt l’escenografia, una casa ambientada al 1937 que va cridar molt l’atenció.

A més de treballar en futurs projectes, Estefanía Escobar ha indicat que miraran de poder portar La herida del tiempo a altres escenaris.

Publicitat

Publicitat

Més notícies