L’HC Vallag començarà la fase final de la Tercera Catalana amb quatre punts

0
68

L’HC Vallag iniciarà la fase final de la Tercera Catalana amb quatre punts després de guanyar diumenge contra el tercer classificat del grup A, la Salle Bonanova Atlètic, a l’última jornada de la fase regular. La fase final està formada amb els tres millors equips classificats dels grup A i B, fent valer els resultats dels partits ja jugats entre ells. Els sis equips ja han assolit l’ascens i aquesta fase decidirà el campió de la Tercera Catalana.

Del grup A de la Tercera Catalana s’han classificat per a la fase final juntament al Vallag, el Sant Vicenç B, primer, i la Salle Bonanova Atlètic, tercer. Del grup B han passat Sant Esteve Palautordera, primer; la Salle Montcada B que entrena el llagostenc Javier Córdoba, segon; i el Castelldefels, tercer. Segons els resultats de la fase regular, líder és el Sant Vicenç B (8 punts), seguit de Sant Esteve de Palautordera (6), la Salle Montcada B (6), Vallag (4), Castelldefels (0) i la Salle Bonanova Atlètic (0).

La primera jornada del Vallag de la fase final tindrà lloc diumenge contra la Salle Montcada B al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Publicitat