Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

L’HC Vallag començarà la fase final de la Tercera Catalana amb quatre punts

L’HC Vallag iniciarà la fase final de la Tercera Catalana amb quatre punts després de guanyar diumenge contra el tercer classificat del grup A, la Salle Bonanova Atlètic, a l’última jornada de la fase regular. La fase final està formada amb els tres millors equips classificats dels grup A i B, fent valer els resultats dels partits ja jugats entre ells. Els sis equips ja han assolit l’ascens i aquesta fase decidirà el campió de la Tercera Catalana.

Del grup A de la Tercera Catalana s’han classificat per a la fase final juntament al Vallag, el Sant Vicenç B, primer, i la Salle Bonanova Atlètic, tercer. Del grup B han passat Sant Esteve Palautordera, primer; la Salle Montcada B que entrena el llagostenc Javier Córdoba, segon; i el Castelldefels, tercer. Segons els resultats de la fase regular, líder és el Sant Vicenç B (8 punts), seguit de Sant Esteve de Palautordera (6), la Salle Montcada B (6), Vallag (4), Castelldefels (0) i la Salle Bonanova Atlètic (0).

La primera jornada del Vallag de la fase final tindrà lloc diumenge contra la Salle Montcada B al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies