El Joventut Handbol empata contra el Sabadell B i es classifica per a la promoció d’ascens

0
98

El Joventut Handbol la Llagosta s’ha classificat per a la fase d’ascens després d’empatar contra el Sabadell B a casa (35-35). Els llagostencs van arribar al tram final del duel per darrere de l’electrònic per tres gols, tot i que en l’últim sospir van poder fer el gol de l’empat definitiu. Amb el punt sumat i la resta de resultats de l’última jornada, el Joventut Handbol acaba la fase regular del grup A de la Tercera Catalana a la sisena posició amb 25 punts, en lloc de promoció d’ascens.

Per tal d’assolir l’ascens, el conjunt de la nostra localitat haurà de superar dues eliminatòries a doble partit. La primera ronda comença aquest dissabte al Pavelló Antonio García Robledo (20.30 h), contra el cinquè del grup B, el Fornells. En cas de superar la primera eliminatòria, el Joventut Handbol es veuria les cares en una segona ronda contra el guanyador del Manyanet B – Esplugues C.

Publicitat