Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

La Concòrdia dóna un pas de gegant de cara al play-off d’ascens en golejar l’Hispanic (6-1)

El Club Deportivo la Concòrdia ha golejat (6-1) aquesta tarda l’Hispanic de Torrent i la propera jornada ja es podria assegurar la classificació per disputar el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. Les llagostenques han fet un gran partit i han estat molt superiors a les seves rivals.

Des del primer moment, la Concòrdia ha disposat d’ocasions de gol. Cris i Villa han xutat contra el pal. El marcador l’ha obert Cris al minut 7 amb un llançament llunyà. El 2 a 0 l’ha fet Sonia Blanco, en transformar un penal sobre Cris. Dos minuts després, Sonia Blanco ha xutat contra el travesser.

La portera local, Clàudia, ha estat molt encertada en les poques ocasions que han tingut les visitants. Durant la segona part, ha continuat el domini de les jugadores de Dani Mosteiro. Al minut 8, Cris ha marcat el 3 a 0. Cinc minuts després, ha arribat el gol de l’Hispanic. Sonia Blanco ha donat tranquil·litat al seu equip amb el 4 a 1. La golejada l’han tancada Villa i Alba.

A falta de dues jornades per acabar la fase regular, la Concòrdia manté la primera posició amb dos punts més que el Xaloc d’Alacant i cinc més que l’Eixample, que avui ha perdut contra l’Intersala Promises.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista del cuer, l’Avenida Alagón, i ja podrien assegurar-se matemàticament la seva participació al play-off, ja que les seves dues principals s’enfronten entre elles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies