Nanocosmos Teatre estrenarà nova obra el cap de setmana

0
34

El proper cap de setmana, el grup local Nanocosmos Teatre portarà a escena l’obra La herida del tiempo, del dramaturg britànic John Boynton Priestley. Es tracta d’una peça de tres actes, estrenada el 1937, adaptada i dirigida per Carme Vilar. Nanocosmos farà dues representacions al Centre Cultural, dissabte i diumenge, a les 18 h.

Les entrades per assistir a qualsevol de les dues representacions es poden aconseguir a Ferretería Ramacciotti, al carrer de Sant Josep, 1 i a Àreamania, a l’avinguda del Primer de Maig, 14. El preu de l’entrada és de tres euros.

La herida del tiempo es desenvolupa a la casa de la família Conway l’any 1919. La trama tracta el temps d’entreguerres, connectant una aventura individual amb la història d’una família.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí