Dijous, 01 juny 2023
19.6 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre estrenarà nova obra el cap de setmana

El proper cap de setmana, el grup local Nanocosmos Teatre portarà a escena l’obra La herida del tiempo, del dramaturg britànic John Boynton Priestley. Es tracta d’una peça de tres actes, estrenada el 1937, adaptada i dirigida per Carme Vilar. Nanocosmos farà dues representacions al Centre Cultural, dissabte i diumenge, a les 18 h.

Les entrades per assistir a qualsevol de les dues representacions es poden aconseguir a Ferretería Ramacciotti, al carrer de Sant Josep, 1 i a Àreamania, a l’avinguda del Primer de Maig, 14. El preu de l’entrada és de tres euros.

La herida del tiempo es desenvolupa a la casa de la família Conway l’any 1919. La trama tracta el temps d’entreguerres, connectant una aventura individual amb la història d’una família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies