Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Es crea una nova entitat d’escacs, l’Associació Escacs Can Pelegrí

Un grup de persones ha impulsat una nova entitat d’escacs a la Llagosta, anomenada Associació Escacs Can Pelegrí. El nou club compta amb una vintena de membres i es poden trobar de dilluns a divendres a la planta baixa de Can Pelegrí, a partir de les 18 h.

“Tot va començar fa poc més d’un any quan des del Servei d’Informació Juvenil van demanar-me si podia ensenyar a un infant a jugar partides d’escacs”, admet Gregorio Maestre, actual secretari de la nova entitat, que remarca: “a partir d’aleshores no hem parat de créixer com un grup d’amics i que ara, fins i tot, fem classes a més infants”.

El club, que ja ha lliurat tota la documentació al registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, suma una vintena de membres, sent una desena d’infants. “Fem classes dimarts i dijous a partir de les 18 h i qualsevol persona pot venir”, apunta Maestre. El nou club imparteix classes per a nivells d’iniciació i avançat.

L’objectiu del club és créixer en nombre de socis i aconseguir impulsar un torneig social a la nostra localitat. “Ens agradaria molt poder realitzar un torneig a la Llagosta, però sabem que és complicat”, diu el tresorer, Oriol Alcalay. El club té una quota de 2 euros mensual per als socis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies