Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol depèn de si mateix a l’última jornada per classificar-se per a la promoció d’ascens

El Joventut Handbol la Llagosta encara depèn de si mateix per classificar-se per a la promoció d’ascens, tot i la derrota dissabte a la pista del Ripollet (24-22). Els llagostencs van anar de més a menys i van cedir una derrota contra un rival directe de la promoció. Així que els llagostencs es disputaran a l’última jornada la seva classificació per a la promoció d’ascens, que disputaran els conjunts situats del quart al setè lloc.

A falta d’una jornada per acabar la fase regular, el Manyanet B és l’únic equip que ja té assegurada la plaça per disputar la promoció d’ascens. De la cinquena a la setena plaça hi ha fins a sis equips que se la disputen. El millor posicionat és el Joventut Handbol, cinquè del grup A de la Tercera Catalana amb 24 punts, empatat amb el sisè, el Ripollet. El setè classificat és el Sant Andreu de la Barca-El Papiol, amb 23, empatat amb Cerdanyola, Vendrell i Sabadell B.

El Joventut Handbol és l’únic dels aspirants a la promoció d’ascens que juga al seu pavelló a l’última jornada. El duel serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h, contra un rival directe, el Sabadell B. En cas de guanyar, el Joventut Handbol es classificaria per a la promoció d’ascens, mentre que, si empata o perd, dependrà de la resta de resultats.

Publicitat

Publicitat