Gran victòria de la Concòrdia a Castelldefels

0
21

El Club Deportivo la Concòrdia va aconseguir ahir una victòria molt important a la pista del Castelldefels (2-3). Les llagostenques van aconseguir tres punts que li permeten mantenir la primera posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola quan només falten tres jornades per acabar la fase regular.

La Concòrdia va arribar a dominar per 0 a 2 amb dos gols de Sonia Blanco, però el Castelldefels va reaccionar i va empatar. Villa va fer el gol que va donar el triomf al conjunt que entrena Dani Mosteiro.

La Concòrdia és líder amb 64 punts, dos més que l’Eixample i que el Xaloc d’Alacant. Les de la nostra localitat rebran dissabte la visita de l’Hispanic de Torrent, que ocupa la desena posició amb 41 punts.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí