Al maig s’obren les preinscripcions a l’Escola Bressol Cucutras

0
102

El 13 de maig, s’obre el període de preinscripció de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2019-2020. Aquest tràmit es podrà realitzar fins al 24 de maig al mateix centre.

L’horari d’atenció de la guarderia és de dimarts a divendres al matí, de 9.30 a 11 h, i dilluns a la tarda, de 16 a 17 h. Per al proper curs, el centre té pràcticament les mateixes vacants que en cursos anteriors, set places de 0 a 1 any, 28 places d’1 a 2 i 13 places de 2 a 3. Al primer grup d’edat, hi ha reservada una plaça addicional per a infants amb necessitats educatives especials i als altres dos grups, tres places a cadascun.

La publicació de les llistes provisionals amb el barem es farà el 27 de maig i del 28 al 30 es podran presentar reclamacions. El dia 31 de maig, es publicaran les llistes baremades de l’alumnat admès i, en cas necessari, de les sol·licituds que van al sorteig. El sorteig públic de places per a sol·licituds amb la mateixa puntuació es farà el 3 de juny. La relació definitiva d’alumnat admès es publicarà el dia 4 i la matriculació es podrà fer del 5 al 21 de juny.

Les tarifes de preus es mantindran congelades. Tota la informació, tant del període de preinscripció com dels barems de puntuació o de la documentació que cal aportar, es pot consultar al web municipal www.llagosta.cat.

Publicitat