La jornada de les eleccions generals comença amb normalitat a la Llagosta

0
103

La jornada electoral a la Llagosta s’ha iniciat amb total normalitat. Tots els col·legis han obert sense cap incidència destacada. Un total de 9.724 veïns i veïnes de la nostra localitat tenen dret a vot avui en les eleccions generals. La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena.

Els col·legis tancaran a les vuit del vespre. A les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir al 08centvint, al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Publicitat