El FS Unión Llagostense empata 6 a 6 amb el Clot

0
82

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda a sis gols a casa contra el Clot. El partit, el darrer de la temporada a la nostra localitat per al conjunt que entrena Juan Carlos García, ha estat força disputat. Óscar Cubero, a falta de sis segons per al final, ha salvat un punt per als llagostencs.

Alberto Joyera ha marcat l’1 a 0 al minut 11 amb un gran xut. El 2 a 0 l’ha fet Patxi en un ràpid contracop. Tot just abans del descans, els visitants han estat a punt de marcar.

La segona part ha estat molt més moguda que la primera. Als 23 segons, el Clot ha marcat l’1 a 2. Els visitants han empatat al minut 4. Un minut després, Ferran s’ha quedat sol davant del porter, però no l’ha superat. Patxi ha xutat fora per poc al minut 7.

Óscar Cubero ha tornat a posat per davant als locals al minut 11, però els visitants han reaccionat molt ràpid i han fet dos gols seguits. El FS Unión Llagostense ha remuntat amb dos gols de Kevin al minut 12. El Clot ha marcat dos gols més als minuts 15 i 16, però els llagostencs han buscat la porteria contrària fins al final i Cubero ha aconseguit el 6 a 6 definitiu.

El proper cap de setmana, els llagostencs descansaran i l’11 de maig acabaran la Lliga a la pista del Betània Patmos.

Publicitat