Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelldefels – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà diumenge a la pista del Castelldefels. A falta de quatre jornades per acabar la fase regular, el conjunt que entrena Dani Mosteiro és líder del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 61 punts, seguit de l’Eixample i del Xaloc d’Alacant, amb 59. El Castelldefels és cinquè amb 50 punts.

FS Unión Llagostense A – Clot
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense tornarà demà dissabte a la competició després de dues setmanes de descans. Amb la permanència assegurada, els llagostencs rebran la visita del Clot a partir de les 17.30 hores al CEM El Turó. Aquest serà el darrer partit de la temporada a casa del conjunt que entrena Juan Carlos García. El FS Unión Llagostense és novè a la Lliga Nacional i el seu proper rival, cinquè.

FS Unión Llagostense B descansa
Té jornada de descans perquè el seu rival, el Montpedrós, s’ha retirat. La Federació Catalana de Futbol Sala ha donat la victòria als llagostencs per 0 a 7.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Atlètic Masnou
El Viejas Glorias torna a la competició contra l’Atlètic Masnou, que és penúltim del grup Sud de la Primera Divisió amb 20 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte a les 17 h al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert. Quan falten set jornades per acabar el campionat, el conjunt de la nostra localitat és vuitè amb 46 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Torró d’Agramunt
L’Handbol Club Vallag rebrà demà dissabte la visita del Torró d’Agramunt amb els deures fets de l’ascens. El Vallag és segon del grup A de la Tercera Catalana amb 35 punts, mentre que els visitants són antepenúltims amb 18 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Ripollet – Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta necessita una victòria en les dues darreres jornades del campionat per assegurar-se disputar la promoció d’ascens, tot i que amb un punt es podria també classificar depenen d’altres resultats. El conjunt de Xavi Canalejas ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 24 punts. El seu proper compromís serà a la pista del Ripollet, que és sisè amb 22 punts.

Publicitat

Publicitat