Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol s’assegurarà la promoció d’ascens si guanya dissabte contra el Ripollet

El Joventut Handbol la Llagosta necessita una victòria en les dues darreres jornades del campionat per assegurar-se disputar la promoció d’ascens, tot i que amb un punt es podria també classificar depenent d’altres resultats. El conjunt de Xavi Canalejas ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 24 punts i dissabte visita la pista del Ripollet, sisè amb 22 punts i que també lluita per la promoció d’ascens.

D’altra banda, no ha prosperat la impugnació per alineació indeguda que va denunciar el Joventut Handbol contra el Sant Just en la darrera jornada disputada del campionat. Els llagostencs van perdre aquest compromís per 33 a 28.

Segons ha comunicat la Federació Catalana d’Handbol a l’equip llagostenc, els dos jugadors del Sant Just podien disputar el compromís en rebre la suspensió cautelar per part del Comitè de competició. Aquests dos jugadors havien estat sancionats fa dues jornades, però el Sant Just va demanar una suspensió cautelar que va ser acceptada.

Publicitat

Publicitat