Comença el 36è Concurs de Cante Jondo organitzat per la Casa de Andalucía

0
78

Demà divendres començarà la 36a edició del Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. El certamen està dedicat aquest any al cantaor José Vargas, finalista en més d’una ocasió.

Aquest any, es presenten dues novetats importants, el canvi de dia i d’escenari de les preliminars. Les actuacions passaran de dissabte a divendres i el lloc serà el Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons i no l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. El president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas, confia “que el canvi de lloc suposi una major afluència de públic, ja que el Centre Cultural és més còmode”.

Les preliminars es faran els divendres 26 d’abril i 10, 17 i 24 de maig a les 21 h. La final tindrà lloc el dissabte 1 de juny, també al Centre Cultural.

Aquest any, 20 cantaors i cantaores participaran al Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Entre d’altres concursants destaquen els veterans José Antonio Escribano i Antonio Peña, a més de la presència de sis dones.

A la primera preliminar d’aques divendres actuaran José Luis Cañadas, Toni Rodríguez, José Antonio “El Mantecao”, Pedro Oliva i José Antonio Escribano.

Publicitat