Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Premiats els millors treballs de recerca de l’Institut Marina

L’Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta van lliurar ahir els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon curs de Batxillerat. En total, han estat quatre els premis concedits. El millor treball en la temàtica la Llagosta ha estat Jerico Advocats – Creació d’un despatx d’advocats a la Llagosta, de Diego Carmona i Emma Hermosilla. En el tema altres temàtiques, el millor treball ha estat Xula – Xof, de Jubal Edo. A més del diploma de reconeixement, els tres estudiants han estat premiats amb una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Pel que fa al tercer treball premiat, ha estat un de temàtica científica-tecnològica, L’homosexualitat i l’animació 2D, de Noelia Domínguez. El quart treball premiat ha estat per a l’alumna Laia Jordà pel seu treball sobre humanística-social, La influència d’Instagram sobre el desenvolupament de la bulímia nerviosa. Aquests premiats també han tingut un diploma de reconeixement i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El lliurament d’aquests premis de recerca van tancar la festa de Sant Jordi organitzada per l’Institut Marina, durant la qual també s’han donat els premis dels Jocs florals del centre i que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies