Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Llagosta celebra Sant Jordi amb parades a la plaça d’Antoni Baqué

La plaça d’Antoni Baqué és avui l’escenari principal de la celebració de la Diada de Sant Jordi a la nostra localitat. Tot i la pluja, a la plaça s’han instal·lat la major part de parades de venda de llibres i roses de la nostra localitat, les d’Aspayfacos, La Llagosta Club de Ball, el Club Bàsquet la Llagosta, Animalets i Resistencia Literaria. El Taller de poesia de la Biblioteca també s’ha sumat aquest matí a la celebració. Per la seva part, l’AMPA de l’Escola Gilpe i l’ANC la Llagosta han instal·lat les seves parades a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

A la tarda, es duran a terme tot un seguit de propostes promogudes per la Biblioteca de la Llagosta. A partir de les 15.30 h, hi haurà un estand informatiu i una fira de revistes a la plaça d’Antoni Baqué. A partir de les 18 h, es farà la tradicional Hora del conte de Sant Jordi, amb Puri Ortega.

A les 18.30 h, tindrà lloc el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre organitzat per la Biblioteca. Els guanyadors del certamen d’aquest any són Lola Velasco García, de l’Escola Les Planes; Xavier Palero Campos, també de Les Planes; Andrea Díaz López, de l’Escola Gilpe; Alexia García Sánchez, del Centre d’Educació de Secundària Balmes, i Araceli González Jiménez, de l’Institut Marina.

Finalment, les 18.45 h hi haurà un recital de poesia a càrrec de les integrants del Taller creatiu de la Biblioteca. En cas de pluja, aquestes activitats es traslladaran a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies