La Biblioteca lliura els premis del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi

0
120

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda i ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura, Mariano García, i del director de la Biblioteca de la Llagosta, Àngel Fernández.

Els guanyadors del certamen d’aquest any han estat Lola Velasco García, de l’Escola Les Planes; Xavier Palero Campos, també de Les Planes; Andrea Díaz López, de l’Escola Gilpe; Alexia García Sánchez, del centre d’educació de Secundària Balmes, i Araceli González Jiménez, de l’Institut Marina. Tots ells han guanyat un lot de llibres.

L’acte ha acabat amb un recital de poesia a càrrec de les integrants del Taller creatiu de la Biblioteca.

Publicitat