Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Biblioteca lliura els premis del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda i ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura, Mariano García, i del director de la Biblioteca de la Llagosta, Àngel Fernández.

Els guanyadors del certamen d’aquest any han estat Lola Velasco García, de l’Escola Les Planes; Xavier Palero Campos, també de Les Planes; Andrea Díaz López, de l’Escola Gilpe; Alexia García Sánchez, del centre d’educació de Secundària Balmes, i Araceli González Jiménez, de l’Institut Marina. Tots ells han guanyat un lot de llibres.

L’acte ha acabat amb un recital de poesia a càrrec de les integrants del Taller creatiu de la Biblioteca.

Publicitat

Publicitat