Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol denuncia per alineació indeguda el Sant Just

El Joventut Handbol la Llagosta ha denunciat per alineació indeguda el Sant Just després de perdre dissabte per 33 a 28. Segons ha informat el club, s’ha fet un recurs al Comitè de Competició de la Federació Catalana d’Handbol per alineació indeguda de dos jugadors de l’equip local, que arrossegarien una sanció de la jornada anterior.

En cas d’obtenir la raó, el Joventut Handbol la Llagosta sumaria dos punts importants perquè s’asseguraria disputar la promoció d’ascens quan encara falten dues jornades per tancar la fase regular. En cas que el resultat fos en contra dels interessos llagostencs, el Joventut Handbol podria assegurar-se la promoció la propera jornada, després de Setmana Santa, si guanya a la pista del Ripollet. Si empata, el Joventut Handbol dependria d’altres resultats.

Ara per ara, els llagostencs ocupen el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 24 punts.

Publicitat

Publicitat