Aquest dimecres es farà una nova captació de sang a la Llagosta

0
99

El Banc de Sang farà demà la segona captació de l’any a la Llagosta. Les donacions es podran fer al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, a l’alçada dels carrers Balmes i Florida. Al matí, la captació tindrà lloc de 10 a 14 h i, a la tarda, de 17 a 21 h. 

En aquests moments, l’estat de reserves globals de sang donen per a nou dies. Tot i això, del grup AB- només hi ha per dos dies.

A la primera captació de sang de l’any que es va fer a la Llagosta, es van aconseguir 85 donacions. Dinou persones van donar sang per primera vegada.

Des del grup de Donants de Sang de la Llagosta s’anima a la població a apropar-se a la unitat mòbil de banc de sang i fer aquesta acció solidària abans de marxar de vacances de Setmana Santa. Per donar sang, només cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 quilos.

Publicitat