Un veí de la Llagosta, acusat de modificar la matrícula del seu cotxe per evitar el radar

0
88

Un veí de la Llagosta, de 56 anys, ha estat denunciat pels Mossos d’Esquadra per alteració en document públic, ja que va modificar la matrícula posterior del seu vehicle. Segons informa el cos policial, l’acusat va modificar la lletra V amb tira adhesiva de color negre per convertir-la en una M i d’aquesta manera eludir els sistemes de control de velocitat i el policial.

La investigació es va iniciar per unes al·legacions presentades pel titular d’un vehicle amb plaques de matrícula JMS de Palma de Mallorca. L’escrit deia que havia rebut una notificació de denúncia de velocitat, però que el model de vehicle no corresponia amb el seu, que era un Toyota Yaris, mentre el cotxe captat pel radar era un Nissan.

Una vegada iniciada la investigació, el Grup de Recerca i Documentació de la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra va trobar un vehicle marca Nissan Qashqai amb el mateix número de placa de matrícula però amb les lletres JVS. Després de localitzar el cotxe i el seu propietari, els Mossos han instruït diligències, que han estat adreçades a un jutjat d’instrucció de Mataró, on serà citat el veí de la Llagosta, que s’exposa a una pena de presó de sis mesos a tres anys.

Publicitat