Quatre individus roben en una joieria de la Llagosta

0
92

Quatre individus van cometre un robatori la matinada de diumenge en la joieria situada entre els carrers del Mercat i de l’Estació de la Llagosta. Els lladres van tallar la persiana de l’establiment i van trencar la porta de vidre. Una vegada a l’interior de la joieria, van robar diversos objectes.

Mentre dos dels lladres cometien el robatori, els altres dos esperaven a fora en un cotxe, un Audi A3 de color gris. Es va donar la circumstància que un grup de joves estaven a la plaça d’Antoni Baqué mentre es produïa el robatori i van increpar els lladres, que els van amenaçar. Alguns veïns van gravar amb el mòbil el robatori.

Els lladres, que van actuar molt ràpid, van fugir pel carrer del Mercat i van conduir cap a l’avinguda de l’Onze de Setembre pel carrer de Jaume Balmes en contra direcció. Segons han explicat fonts policials, un dels testimonis de l’atracament va trucar al telèfon d’emergències 112 en el moment en el qual s’estava cometen el robatori, però la trucada no va ser derivada immediatament a la Policia Local de la Llagosta sinó que abans li van fer una sèrie de preguntes durant uns minuts, que és el protocol habitual. Tot just en el moment que la Policia Local va rebre l’avís del robatori, la patrulla es va adreçar al lloc dels fets, però els lladres ja havien marxat. Amb les indicacions que van rebre dels testimonis, els agents van fer una recerca per la població, però no van localitzar els lladres. La Policia Local va avisar els Mossos d’Esquadra, que són els que s’han fet càrrec de la investigació.

Des de l’Ajuntament, es recorda que, quan es tracti d’una emergència, sempre és millor trucar directament a la Policia Local, al 93 574 08 08.

Publicitat