Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Concòrdia goleja el Vallirana (9-2) i manté el liderat

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte el Vallirana per 9 a 2 i manté el liderat a falta de quatre jornades per acabar la fase regular de la lliga al grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Les de Dani Mosteiro no van tenir cap problema per derrotar el penúltim classificat.

Villa va inaugurar el marcador i Sonia Blanco va fer el 2 a 0 en transformar un doble penal. Les visitants van posar una mica d’emoció en marcar el 2 a 1, però, poc després, Sonia Blanco va aconseguir el 3 a 1. La Concòrdia va arrodonir el triomf amb tres gols més de Villa i un d’Alba, un de Paula i un altre d’Iris.

El conjunt llagostenc és el primer classificat amb 61 punts, dos més que el Xaloc d’Alacant i l’Eixample, que també van guanyar el cap de setmana passat.

Després de la jornada de descans de la Setmana Santa, la Concòrdia jugarà a la pista del Castelldefels, que és cinquè amb 50 punts.

Publicitat

Publicitat