Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

El sènior del Vallag s’assegura l’ascens a la Segona Catalana

El primer equip de l’Handbol Club Vallag jugarà la propera temporada a la Segona Catalana. El conjunt que entrena Javi Iglesias s’ha assegurat l’ascens després de guanyar ahir per 20 a 27 a la pista del Vilanova i la Geltrú.

Quan falten dues jornades per finalitzar la fase regular de la lliga, els llagostencs ocupen la segona posició amb 35 punts al grup A de la Tercera Catalana i ja tenen assegurada de forma matemàtica una de les tres places que suposen l’ascens directe de categoria.

Contra el Vilanova, el Vallag va començar perdent amb un parcial de 4 a 1. Al descans, el marcador era de 13 a 12. A la segona part, els de la nostra població van jugar millor i van aconseguir un triomf que els dóna l’ascens. Després del descans de Setmana Santa, el Vallag rebrà la visita del Torró d’Agramunt.

Publicitat

Publicitat