El sènior del Vallag s’assegura l’ascens a la Segona Catalana

0
26

El primer equip de l’Handbol Club Vallag jugarà la propera temporada a la Segona Catalana. El conjunt que entrena Javi Iglesias s’ha assegurat l’ascens després de guanyar ahir per 20 a 27 a la pista del Vilanova i la Geltrú.

Quan falten dues jornades per finalitzar la fase regular de la lliga, els llagostencs ocupen la segona posició amb 35 punts al grup A de la Tercera Catalana i ja tenen assegurada de forma matemàtica una de les tres places que suposen l’ascens directe de categoria.

Contra el Vilanova, el Vallag va començar perdent amb un parcial de 4 a 1. Al descans, el marcador era de 13 a 12. A la segona part, els de la nostra població van jugar millor i van aconseguir un triomf que els dóna l’ascens. Després del descans de Setmana Santa, el Vallag rebrà la visita del Torró d’Agramunt.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí