Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Corbera i Gallego guanyen la 32a Cursa Popular de la Llagosta

Miquel Corbera, del Club Atletisme Montornès, i Sonia Gallego, de La Sansi, han estat el guanyador i la guanyadora de la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament de la nostra localitat. A la de cinc quilòmetres, els primers classificats han estat Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán, que és del Club Atlètic Castellar.

La 32a Cursa Popular de la Llagosta ha comptat amb 460 atletes entre totes les competicions, la de deu quilòmetres, la de cinc i les minicurses, 70 corredors més que l’edició de l’any passat. El recorregut ha estat força planer i ha permès fer temps molt ràpids, aquest ha estat el cas de Miquel Corbera que ha indicat que “ha estat una cursa molt ràpida, he fet marca personal, la Llagosta m’ha donat moltes alegries”. La campiona, Sonia Gallego ha comentat del recorregut que “és una carrera molt planera, té una miqueta de pujada però de seguida té baixada i pots recuperar, està molt bé”.

Podi, 10 km. masculí

A Corbera li han acompanyat al podi Juan Pedro Mora, del I Run Leiva, i Óscar Rodríguez, del CE Mossos d’Esquadra. El primer corredor masculí local en creuar la meta ha estat Lluís Tort, seguit de Jesús Villa i José Gómez,atleta del Club Atlètic Mollet.

Podi, 10 km. femení

En categoria femenina, la segona ha estat Eva Pupim, de la Joventut Atlètica Montcada, i la tercera Florence Thiefin Pons. La classificació local ha estat encapçalada per Verónica Humanes, del club Amigos del Descalcismo, que fan totes les curses sense sabates, la segona ha estat Mari Paz Cruz i la tercera Gemma Castilla, del Club Atlètic Mollet.

A la cursa de cinc quilòmetres, a la categoria masculina han entrat darrere de Cabezas, Alex Núñez, del Castillejos & Caceres RC, i Esteve Olivé, del club Amigos del Descalcismo. Els primers locals han estat Cristian Moncusi, Florin Aronescu, i Isidoro Benítez.

A la categoria femenina de cinc quilòmetres, han pujat al podi amb Roldán, Marta de Juan, del Dimensión Club Triatló, i Montserrat Garceso, del Club Atlètic Palau. Les primeres atletes de la Llagosta en creuar la meta han estat Maria Isabel Íñiguez, que pertany al Club Atlètic Mollet, Raquel Carrasco i Silvia Cruz.

A les minicurses, els primers infants classificats van ser Pablo Colao i Eva Vargas a la de 1.500 metres; David Escribano i Isabel Vilar a la de 1.000 metres; i Hector López i Sara Moreno a la de 400 metres.

Publicitat

3 COMENTARIS

Comentaris tancats

Publicitat