Més de 450 atletes correran diumenge pels carrers de la Llagosta

0
82

Diumenge se celebra la 32a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Com en anys anteriors, hi haurà dues distàncies, la de cinc i la de deu quilòmetres. La sortida es farà a les 10 h des del carrer de l’Estació. Tres quarts d’hora abans, a les 9.15 h, s’iniciaran les minicurses. Més de 450 atletes prendran part en alguna de les competicions.

A la cursa de deu quilòmetres s’han inscrit 258 atletes, a la de cinc ho han fet 128 i a les minicurses s’han inscrit més de 50 infants. Diumenge, fins a les 9.40 h, encara es podrà fer alguna inscripció per poder participar a les curses de cinc i de deu quilòmetres.

El recorregut de les curses serà el mateix que el de l’any passat. La sortida i l’arribada es farà al carrer de l’Estació. Les persones participants passaran primer pels carrers del polígon i, tot seguit, continuaran pel perímetre del terme municipal, passant pel davant del Complex Esportiu Municipal el Turó i del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, entre d’altres llocs.

Les minicurses donaran inici a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres, una de 1.000 metres i una altra de 1.500 metres, depenent de l’edat dels participants.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de totes les categories tant masculins com femenins. A més, rebran obsequis el primer atleta local de les curses de cinc i deu quilòmetres masculí i femení. Tots els participants rebran la bossa del corredor i podran consultar el seu temps en una pantalla digital després de la cursa.

Publicitat