Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

La prèvia

ATLETISME
Cursa Popular Els 10 de la Llagosta
Diumenge tindrà lloc la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. Enguany serà la 32a edició amb les categories de 5 i 10 km. La sortida de les mini curses seran a les 9.15 h i les de 5 i 10 km, a les 10 h.

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Vallirana
La Concòrdia és el líder amb 58 punts, dos més que el Xaloc d’Alacant i que l’Eixample. Dissabte, la Concòrdia jugarà al CEM El Turó, a les 17.30 h, contra el Vallirana, que és penúltim amb nou punts. Només falten cinc jornades per acabar la lliga.

FS Unión Llagostense A
Té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
Té jornada de descans

FUTBOL
Lloreda B – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 46 punts. El proper duel dels llagostencs serà dissabte al camp del Lloreda B, que és catorzè amb 22 punts.

HANDBOL
Vilanova i la Geltrú – Vallag
L’Handbol Club Vallag és segon del grup A de la Tercera Catalana amb 33 punts i un marge de cinc respecte al quart, el Manyanet B. A més, el Vallag té la diferència de gols particular guanyada contra el Manyanet B, fet que amb un empat en el proper partit donaria l’ascens a l’equip llagostenc. El Vallag podria celebrar l’ascens diumenge a la pista del Vilanova i la Geltrú, que és cuer amb 10 punts. A la primera volta, els llagostencs ja van guanyar per 26 a 18.

Sant Just – Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa la cinquena posició del grup A de la Tercera Catalana, amb 24 punts, en promoció d’ascens. A falta de tres jornades per acabar la fase regular, el conjunt de la nostra localitat podria certificar el seu passi a la promoció d’ascens depenent d’altres resultats de la propera jornada. El conjunt de la nostra localitat visitarà la pista del Sant Just, que és desè amb 19 punts.

Publicitat

Publicitat