Un recital de poesia i un fòrum obert volen donar veu a les dones al Casal d’Avis

0
287

El Casal d’Avis de la Llagosta acollirà aquesta tarda un recital de poesia i un fòrum obert que es presenta sota el nom de Parlen les dones. L’activitat començarà a les 16 h.

La proposta pretén ser un espai que faciliti escoltar les veus de les persones presents a l’acte, els seus punts de vista, els seus posicionaments i els seus anhels. L’activitat començarà amb una presentació, seguida d’un recital poètic i un moment de reflexió. Posteriorment, hi haurà un fòrum obert, on es podrà escoltar les veus de les dones, les seves experiències, pensaments, desitjos, emocions que, per la condició de dones, massa sovint han quedat en el silenci i en l’oblit.

Les encarregades de dinamitzar Parlen les dones seran Anna Boix i Mireia Chalamanch. Aquesta proposta es fa gràcies a l’Oficina de les dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona.

Publicitat