Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

La nova passejada per a la gent gran es fa a Torrelles de Llobregat

Avui se celebra la quarta sortida del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d’aquesta temporada. Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap a Torrelles de Llobregat, on visitaran, entre d’altres llocs, Catalunya en miniatura.

Després d’aquesta excursió només quedarà la cloenda de les passejades, que es farà el dia 15 de maig a Manresa. En aquesta darrera sortida, només podran participar les persones que hagin pres part a un mínim de tres de les quatre passejades realitzades.

El Cicle de passejades Esport per a tothom és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat