La nova passejada per a la gent gran es fa a Torrelles de Llobregat

0
33

Avui se celebra la quarta sortida del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d’aquesta temporada. Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap a Torrelles de Llobregat, on visitaran, entre d’altres llocs, Catalunya en miniatura.

Després d’aquesta excursió només quedarà la cloenda de les passejades, que es farà el dia 15 de maig a Manresa. En aquesta darrera sortida, només podran participar les persones que hagin pres part a un mínim de tres de les quatre passejades realitzades.

El Cicle de passejades Esport per a tothom és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí