Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo suma dos cinquens llocs a l’estatal de katas en parella de judo

L’AE Karate-Judo la Llagosta ha sumat dos cinquens llocs al Campionat d’Espanya de katas en parella de judo. La competició va tenir lloc dissabte a Fuenlabrada (Madrid) i va reunir les millors parelles espanyoles de katas.

Sergi Pons i Héctor Roura van assolir el cinquè millor registre de la categoria absoluta i van superar el sisè lloc de l’any passat. “Vam estar molt a prop del podi. Potser fins i tot van merèixer un quart lloc. No va poder ser però estem molt satisfets”, admet Sergi Pons. “Hem millorat el sisè lloc de l’any passat, el proper volem fer podi”, remarca Héctor Roura.

Pel que fa a la categoria promoció, la parella llagostenca Aroa Silverio i Ricardo Pereira també va ser cinquena a la classificació, tot i que va quedar-se a 2,5 punts del segon lloc. “Una petita errada ens ha condemnat sense el podi. Ens vam adonar al moment. Una llàstima”, explica Aroa Silverio. Tanmateix remarca Ricardo Pereira, que, en el seu primer any en el calendari de katas en parella, ha acabat “molt satisfet i amb ganes de tornar a competir al màxim el proper any”.

Publicitat

Publicitat