Darrera jornada d’inclusió esportiva per a escolars

0
103

Avui s’ha desenvolupat al Complex Esportiu Municipal El Turó la darrera jornada d’inclusió esportiva d’aquest curs, organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i dirigida per Basquetball Team Building Values i Global Basket. Els alumnes de sisè de l’Escola Les Planes han estat els darrers a gaudir d’aquesta activitat.

Com en les anteriors sessions, la jornada ha començat amb diversos jocs per practicar amb l’ús de la cadira de rodes i, alhora, per fer que els nois i les noies prenguin consciència de la necessitat de jugar i viure plegats amb persones que tenen capacitats diferents. Després dels jocs, membres dels dos clubs de bàsquet han fet una petita demostració i, tot seguit, ha estat el torn dels infants, que han estat jugant diversos partits de bàsquet inclusiu.

Aquest ha estat el tercer any que l’Ajuntament ha organitzat aquesta iniciativa d’inclusió esportiva, que ha comptat amb la participació de les quatre escoles de Primària de la nostra localitat.

A més, aquest curs, s’ha realitzat una activitat per promoure els valors esportius entre l’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Marina i del centre escolar Balmes. Al març, joves dels dos centres van participar en la jornada Esport, escola i vida: fem valors,promoguda per la Diputació de Barcelona.

Publicitat