Segon triomf seguit del Fútbol Sala Unión Llagostense

0
96

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 5 a 9 a la pista del Ripoll. És la segona victòria seguida del conjunt que entrena Juan Carlos García.

Els llagostencs es van avançar amb un gol de Ferran. Pocs segons després, el Ripoll va empatar. Abans del descans, Marc va fer l’1 a 2. Alberto va aconseguir l’1 a 3 i el Ripoll va reduir diferències després. Alberto va marcar el 2 a 4. Els locals van fer el 3 a 4. La reacció dels llagostencs es va traduir en tres gols més, obra d’Alberto, Marc i Álex. El Ripoll va fer el 4 a 7 i Marc va tornar a marcar per al FS Unión Llagostense. Abans del final, el Ripoll va fer un gol i Ferran va establir el definitiu 5 a 9.

Els llagostencs, que ara sumen 23 punts, no tornaran a jugar fins al dia 27 d’abril, quan rebran la visita del Clot.

Publicitat