L’HC Vallag guanya el Ripollet i la propera jornada podria celebrar l’ascens amb un empat

0
91

El primer equip de l’Handbol Club Vallag necessita un empat per certificar l’ascens a la Segona Catalana després de guanyar dissabte contra el Ripollet per 28 a 20. El conjunt de la nostra localitat té a tocar l’ascens quan només falten tres jornades per acabar la fase regular. Els tres primers classificats pugen directament a la Segona Catalana i disputaran la fase de campions contra els tres primers classificats del grup B de la Tercera Catalana.

El Vallag és segon del grup A de la Tercera Catalana amb 33 punts i un marge de cinc respecte al quart, el Manyanet B. A més, el Vallag té la diferència de gols particular guanyada contra el Manyanet B, fet que amb un empat en el proper partit donaria l’ascens a l’equip llagostenc. El Vallag podria celebrar l’ascens diumenge a la pista del Vilanova i la Geltrú, que és cuer amb 10 punts. A la primera volta, els llagostencs ja van guanyar per 26 a 18.

Publicitat