Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Sabadell – CD la Concòrdia
La Concòrdia defensa lideratge a la pista del Sabadell. Les llagostenques són primeres del grup 2 de la Segona Divisió estatal amb 55 punts. El duel de l’equip de la nostra localitat tindrà lloc el cap de setmana a la pista del Sabadell, que ocupa l’antepenúltim lloc amb 12 punts.

Ripoll – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà la pista del Ripoll, de la part alta de la classificació de la Lliga Nacional. Els llagostencs lluiten per allunyar-se de la zona baixa i ara sumen 20 punts quan falten quatre partits per acabar el campionat.

FS Unión Llagostense B – La Garriga
El FS Unión Llagostense B, que és sisè del grup A de la Primera Territorial, rebrà demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h la Garriga, tercer amb 45 punts.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Rocafonda
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 43 punts. El proper duel serà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Rocafonda, que és catorzè amb 21 punts.

HANDBOL
Vallag – Ripollet
L’Handbol Club Vallag és segon classificat del grup A de la Tercera Catalana, en posició d’ascens directe, amb 31 punts. El proper partit dels llagostencs serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 17.30 h, contra el Ripollet, sisè amb 20 punts.

Joventut Handbol – Sant Joan Despí C
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana, en promoció d’ascens, amb 22 punts. El proper duel del Joventut Handbol serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h, contra el Sant Joan Despí C, que és penúltim amb 10 punts.

JUDO
Campionat d’Espanya de katas en parella
Les parelles de l’AE Karate-Judo la Llagosta Sergi Pons i Héctor Roura, en categoria absoluta, i Aroa Silveiro i Ricardo Pereira, en promoció, disputaran demà dissabte el Campionat d’Espanya de katas en parella. El campionat tindrà lloc a Fuenlabrada (Madrid).

Publicitat

Publicitat