Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de punts de llibre

El jurat del Concurs de punts de llibre de 2019 que organitza la Biblioteca amb motiu de la Diada de Sant Jordi ja ha escollit els guanyadors. En la primera categoria, la vencedora ha estat Lola Velasco García (Escola Les Planes); en la segona, Xavier Palero Campos (Escola Les Planes); en la tercera, Andrea Díaz López (Escola Gilpe); en la quarta, Alexia García Sánchez (Col·legi Balmes) i en la cinquena, Araceli González Jiménez (INS Marina).

El jurat, format per un representant de cada centre educatiu de la població, dos membres de l’Ajuntament de la Llagosta i personal de la Biblioteca i de Can Pelegrí, es va reunir ahir. En aquesta ocasió, s’han presentat 809 punts de llibre.

Els guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres el proper 23 d’abril durant els actes de la Diada de Sant Jordi que la Biblioteca celebrarà a la plaça d’Antoni Baqué. A més, s’imprimiran els seus punts i seran utilitzats durant el 2019.

Publicitat

Publicitat