Jump Teatre omple el Centre Cultural amb ‘Un funeral de muerte’

0
100

El grup de teatre Jump va omplir el Centre Cultural amb la seva nova obra, Un funeral de muerte. La representació va tenir lloc dissabte en dos passis, a les 18 i 20 h, amb l’assistència de prop de 600 persones.

L’obra va ser representada per una quinzena d’actors i actrius amateurs. “El balanç és molt positiu amb el ple d’entrades i per les sensacions. En aquesta obra, tan sols tres dels membres de Jump ja havien pujat a un escenari. És a dir, per a la resta va ser el primer cop i van estar molt bé”, admet el director Carlos Lupe, que va agafar la direcció de l’obra fa uns mesos després de la marxa d’Elena Codó.

Un funeral de muerte és una comèdia que tracta de la mort del tiet d’una família. La reunió familiar comporta neguits entre els seus membres.

Publicitat