Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Més d’una cinquantena d’alumnes, a la xerrada de Núria Martí a l’Escola d’Adults

Més d’una cinquantena d’alumnes del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta van participar a la xerrada de l’escriptora Núria Martí, que va tenir lloc dijous a la biblioteca del centre. Martí va parlar amb l’alumnat sobre un dels seus llibres premiats, Les mateixes estrelles, que els assistents ja havien llegit prèviament i van oferir una petita síntesi a l’autora.

L’escriptora va parlar de la importància de la col·lecció de llibres de l’Associació Lectura Fàcil, on hi ha Les mateixes estrelles. Aquests llibres són edicions elaborades amb especial cura per ser llegits i entesos per persones que tenen dificultats lectores. Martí va remarcar l’aprenentatge de la llengua i alhora potenciar la lectura entre l’alumnat.

Durant l’acte, l’escriptora va explicar que Les mateixes estrelles és una història plena d’amor, solidaritat i amistat. El llibre tracta de la història d’una mare i una filla que fugen de la Guerra Civil Espanyola a bord d’un vaixell rumb a Xile.

Martí ha guanyat diversos premis, com el novel·la curta Just Manuel Casero, el Sant Jordi de narrativa de l’Ajuntament de Sarrià de Ter o el primer Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil.

Publicitat

Publicitat