Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

La Biblioteca acull una exposició de punts de llibre

La Biblioteca de la Llagosta acollirà fins al 27 d’abril una exposició amb els punts de llibre participants al concurs que organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

El certamen ha mantingut el format d’altres convocatòries i la temàtica ha estat lliure, però es proposava que els punts fessin referència al vint-i-cinquè aniversari del trasllat de la Biblioteca a l’edifici de Can Pelegrí.

El concurs de punts de llibre té cinc categories: des de primer de Primària a quart curs d’ESO. Els guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un lot de llibres. El jurat, format per representants de les escoles i instituts de la Llagosta, de l’Ajuntament i de la Biblioteca, es reunirà dimecres, dia 3 d’abril, per decidir els guanyadors. Els punts s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any.

Publicitat

Publicitat