Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Ja es coneixen les imatges guanyadores del Concurs d’Instagram #lallagostaesgegant2019

La Colla Gegantera de la Llagosta ha donat a conèixer les tres fotografies guanyadores del Concurs d’Instagram #lallagostaesgegant19. Els instagramers premiats són @jose_soria_mendieta, en primer lloc; @etagnedlog, en segon i @perismarti, en tercer.

El lliurament de premis tindrà lloc demà dimecres a la tarda, a les 20 h, al Centre Cultural de la Llagosta. Els premis consisteixen en vals de compra, descomptes i obsequis dels comerços col·laboradors amb la 10a Trobada Gegantera, que es va celebrar el 24 de març. El primer guardó està valorat en 180 euros; el segon, en 125 i el tercer, en 95. El contingut de cada premi es pot consultar a les bases del certamen, a l’Instagram de la Colla Gegantera de la Llagosta, @gegantsllagosta.

Al Concurs van participar una quarantena d’imatges captades durant la celebració de la Trobada Gegantera.

Publicitat

Publicitat