Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

L’alumnat de 4t de Les Planes ha visitat avui l’Ajuntament

L’alumnat de quart curs de Primària de l’Escola Les Planes ha visitat avui diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els infants, acompanyats del professorat, han rebut explicacions de tècnics municipals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde.

L’alcalde de la Llagosta, a més de rebre els infants i contestar les seves preguntes, els torna un altre dia la visita i els porta a l’escola l’exemplar del 08centvint de paper on surt la fotografia del seu pas per l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat