El Joventut Handbol empata a la pista del líder i trenca una ratxa negativa de resultats

0
79

El sènior del Joventut Handbol la Llagosta va empatar (31-31) diumenge a la pista del líder, el Sant Vicenç B. El primer classificat va cedir els primers punts de la temporada perquè fins aleshores ho havia guanyat.

El conjunt de Xavi Canalejas va plantar cara al líder i, fins i tot, en alguns trams del compromís, va aconseguir anar guanyant. Al tram final, el Sant Vicenç B va assolir una avantatge de tres gols, però el conjunt de la nostra localitat va demostrar capacitat de reacció i va aconseguir un punt en la pista més complicada del grup.

Amb aquest empat, el Joventut Handbol trenca una ratxa negativa de cinc derrotes seguides. Els llagostencs ocupen el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana, en promoció d’ascens, amb 22 punts. El proper duel del Joventut Handbol serà el cap de setmana al Pavelló Antonio García Robledo, encara sense dia i hora concrets, contra el Sant Joan Despí C, que és penúltim amb 10 punts.

Publicitat