El FS Unión Llagostense trenca la ratxa negativa amb una golejada contra el cuer

0
85

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquest matí per 12 a 1 el cuer, el Ciutat de Granollers, i ha trencat la seva ratxa negativa de sis derrotes seguides. Els de Juan Carlos García han estat molt superiors a un rival que s’ha presentat a la Llagosta amb només un jugador de recanvi.

Alberto ha inaugurat el marcador al minut 3. Durant la primera part, els llagostencs han arribat a dominar per 6 a 0. Després d’Alberto, Álex ha fet dos gols i Patxi, Carlos i Óscar, un cadascun. Al minut 18, els visitants han marcat el seu gol.

A la segona part, ha continuat el domini local. A més, Abraham, sota pals, ha fet intervencions de molt de mèrit en les poques ocasions del Ciutat de Granollers. En aquesta segona part, Juan Carlos i Marc han anotat dos gols cadascun. També han marcat Álex i Carlos.

La propera jornada, els llagostencs jugaran a Ripoll.

Publicitat