El CD la Concòrdia guanya el Joventut d’Elx i recupera el liderat

0
93

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 5 a 3 el Joventut d’Elx i ha recuperat el liderat després de la derrota de l’Eixample. Les llagostenques s’han trobat al davant un equip molt complicat i han hagut de treballar molt per sumar els tres punts.

La Concòrdia, que tenia avui les baixes de Domi i de Jess, ha vist com les visitants s’han avançat als 45 segons. Les de Dani Mosteiro han reaccionat ràpidament i, al minut 1, ha empatat Sonia Blanco.

Al minut 4, Villa ha marcat el 2 a 1 en una contra després de rebre una passada d’Alba. El Joventut d’Elx ha empatat dos minuts després. Els dos equips tenien ocasions i, al minut 11, les visitants han enviat un remat al travesser. Poc després, Alba ha marcat el 3 a 2. Villa ha fet una gran passada a Sonia Blanco i aquesta ha assistit a Alba, que ha fet el gol.

Abans del descans, la Concòrdia ha pogut marcar algun altre gol, però ha faltat una mica d’encert.

A la segona part, ha continuat la igualtat. Al minut 5, el Joventut d’Elx ha empatat. La Concòrdia ha jugat un partit molt seriós i Cris ha aconseguit el 4 a 3 al minut 10. Paula ha sentenciat al minut 18 amb el 5 a 3.

El proper compromís de les llagostenques serà a la pista del Sabadell.

Publicitat