Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta ha participat avui a una tertúlia amb alumnes de la Balmes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí el Centre de Secundària Balmes per participar en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO. A la trobada, que ha durat una hora i mitja, els joves han plantejat diverses preguntes sobre temes que els interessen.

Els estudiants de la Balmes han parlat tant de qüestions d’interès juvenil com d’altres que afecten a tota la ciutadania. Els joves d’aquest centre educatiu han demanat la creació de zones d’oci per a joves, tipus discoteques. L’alcalde els ha indicat que no és missió d’un ajuntament obrir discoteques, però sí que estan treballant per fer possible que hi hagi algun espai d’oci al polígon industrial. També els ha animat a participar a les festes que organitzen entitats com l’Associació de DJ’s VIPS o l’Asociación Rociera.

Alguna de les preguntes plantejades eren sobre temes urbanístics, com, per exemple, què es farà als terrenys de Can Xiquet, darrere de l’Escola Les Planes, o a la zona del recinte firal. Sierra ha donat explicacions de la situació urbanística actual i de possibles solucions de futur. Els joves també s’han preocupat sobre el futur de l’actual Centre d’Assistència Primària quan es construeixi el nou. L’alcalde ha indicat que la voluntat és crear un centre de dia i residència per a gent gran, un equipament que, segons ha dit, cal al nostre municipi.

Els escolars han parlat també sobre la Festa Major de la nostra localitat. L’alcalde els ha convidat a participar a la Comissió Jove de Festa Major, que es constituirà el 10 d’abril, i plantejar les seves alternatives.

Publicitat

Publicitat